Terbaru 23 May 2013: Untuk maklumat terkini mengenai Surbo dalam bahasa Melayu di www.surbo.net, klik sebarang laman di atas, kemudian pilih Melayu dengan klik pada "Select Language". Setakat ini, hanya laman-laman di atas dari www.surbo.net diperbetulkan dari program terjemahan automatik Google.

Surbo Mudah Lulus Pemeriksaan

Untuk pemeriksaan kerajaan di Singapura, tidak pernah kereta Surbo dilaporkan gagal. Sebab Surbo dipasang dekat pembersih udara, dan ubahsuaian pada itu dibenarkan. Lagipun, Surbo tidak mengeluarkan pencemaran tambahan atau bising (seperti sistem ekzos yang diubahsuaikan), ataupun kurangkan keselamatan.

Untuk kereta masih dijamin pengeluar kereta, tidak kebimbangan kerana Surbo tak akan merosakkan sebarang bahagian kereta. Kereta masih asli, bukan dipotong pada bahagian Surbo dipasang. Surbo tidak akan menarik perhatian dan tiada pemilik Surbo hilang jaminan kereta selepas pemasangan Surbo. Jika pemilik kereta akan laporkan kerosakan atau masaalah kereta kepada pengeluar kereta, sebelum ini kami boleh mengalihkan Surbo dan pasang kembali (tanpa bayaran) selepas pemeriksaan pengeluar. Maka, pelanggan tidak perlu menunggu jaminan kereta mereka ditamat, kemudian pasang Surbo.

Tentang Sebarang (cepat balas) Emel Kami! HQ Surbo Kembali