Terbaru 23 May 2013: Untuk maklumat terkini mengenai Surbo dalam bahasa Melayu di www.surbo.net, klik sebarang laman di atas, kemudian pilih Melayu dengan klik pada "Select Language". Setakat ini, hanya laman-laman di atas dari www.surbo.net diperbetulkan dari program terjemahan automatik Google.

30 Hari Jaminan Bayaran Balik

30-Hari Jaminan Bayaran Balik untuk anda membeli dan cuba Surbo dengan keyakinan. Pertama, tiada penjualan jika tidak rasa lebih kekuatan enjin anda. Kemudian, masih ada jaminan tersebut untuk uji Surbo tentang penjimatan bahan api petrol/diesel (jangan lupa catat penggunaan bahan api sebelum Surbo).

Jaminan ini juga untuk mencegah pemasangan Surbo yang tidak baik. Pelanggan harus hubungi penjual Surbo tentang sebarang masaalah selepas penggunaan Surbo dalam 30 hari jika tidak puas dengan Surbo. Sila tidak tarik Surbo tetapi membiarkan penjual Surbo untuk memeriksa sistem Surbo ataupun tanggalkan Surbo dan pasang kembali. Jaminan tersebut akan diberikan semula. Jika masaalah tidak dapat diselesaikan, anda boleh menuntut wang anda kembali.

Aduan

Kalau ada apa-apa masaalah, sila emelkan kami dan kami akan bantu anda melalui emel. Harap emel anda termasuk jenis kenderaan anda, nama dan kawasan penjual Surbo yang pasang Surbo untuk anda, butir-butir masaalah, gambar pemasangan, dll.

Tentang Sebarang (cepat balas) Emel Kami! HQ Surbo Kembali